Eric Clapton naar Ziggo Dome

Ticketmaster
Eric Clapton naar Ziggo Dome
Eric Clapton naar Ziggo Dome

Vrijdag 19 juni geeft Eric Clapton een concert in Ziggo Dome in Amsterdam als onderdeel van zijn Europese tournee. De aankondiging komt kort na zijn uitverkochte Crossroads Guitar Festival waar hij gedurende twee dagen een aantal van ’s werelds grootste gitaristen samenbracht. De tournee die een maand duurt omvat 15 concerten in twaalf Europese steden en drie concerten in Rusland. De tour start op 29 mei in Praag en doet verder Duitsland, Zwitserland, Italië, België, Denemarken en Finland aan voor deze op 30 juni in Moskou wordt afgesloten.

Clapton wordt begeleid door een band met daarin een aantal muzikanten met wie hij al jaren speelt: Nathan East (bas), Paul Carrack (keyboards), Chris Stainton (keyboards), Doyle Bramhall II (gitaar) en achtergrondzangeressen Sharon White en Katie.

Eric Clapton
Datum: 19 juni
Zaal: Ziggo Dome, Amsterdam
Aanvang: 20:00 uur
De kaartverkoop voor het concert start 11 oktober om 10.00 uur

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek