Glennis Grace naar 013

Ticketmaster
Glennis Grace naar 013
Glennis Grace naar 013

“Nee! Nee! Neeeeee! Je hoooooooeeeeft niet te gaaaaan schaaaaaaat!” met die fantastische uithaal bij De Beste Zangers trok het kippenvel bij televisiekijkend Nederland over de huid. Wow. Voor fans van het eerste uur kwam het niet als een verrassing. Glennis Grace behoort technisch gezien tot de beste zangeressen van Nederland. Die vrouw kan vocaal zo’n beetje alles aan. Van klein en ingetogen (‘Als Je Slaapt’) tot die onmogelijke “Aaaaai-hi-aaaaaaaai” uithaal van Whitney’s ‘I Will Always Love You’. Met de voorgenoemde Volumia-cover ‘Afscheid’ haalde ze de nummer 1 positie. Later deed ze, met succes, mee aan America’s Got Talent. Vanavond staat Glennis voor het eerst in 013.

“De afgelopen jaren heb ik letterlijk en figuurlijk mijn grenzen verlegd. In 2020 ga ik verder op de ingeslagen weg, met een tour door Nederland. In m’n nieuwe clubtour, met m’n eigen band, laat ik nog meer van mezelf zien: nog persoonlijker, nog toegankelijker, nog meer eigen muziek, nog Meer Van Mij. Liefs, Glennis”.

Glennis Grace
Datum: 04 april
Zaal: 013
Zaal open: 19:00
Aanvang: 20:00
Tickets

Koop je tickets hier.


Ticketmaster