James Blake naar Tivoli Vredenburg

Ticketmaster
James Blake naar Tivoli Vredenburg
James Blake naar Tivoli Vredenburg

Weinig singer-songwriters zijn zo intrigerend als James Blake. Met hemelse, bijna androgyne vocalen, prachtig pianospel en een perfecte samensmelting van organische en digitale elementen creëert Blake een compleet eigen, muzikaal universum. Na het enorme succes van zijn eerste drie albums wist James Blake zichzelf met de release van ‘Assume Form’ eerder dit jaar weer compleet opnieuw uit te vinden. Muziekrecensenten beschreven begin dit jaar massaal en eensgezind hoe Blake het met zijn vierde studioalbum voor elkaar heeft gekregen zichzelf glorieus te overtreffen. Nadat Kendrick Lamar, Beyoncé, Frank Ocean en vele anderen zijn hulp inschakelden, omringt hij zich opnieuw met mooie namen. De plaat bevat samenwerkingen met Metro Boomin, Travis Scott, André 3000, Moses Sumney en Rosalía.

James Blake
Datum: 20 april
Zaal: Tivoli Vredenburg
Zaal open: 19:00
Aanvang: 19:45

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek