Kult Schlager Matinee naar de Nieuwe Nor

Ticketmaster
Kult Schlager Matinee naar de Nieuwe Nor
Kult Schlager Matinee naar de Nieuwe Nor

Na het succes van de eerste editie van de Kult Schlager Matinee vindt op zondag 24 november 2019 de tweede editie van deze ode aan de Duitse Schlager plaats in de NIEUWE NOR in Heerlen. Die Hanssi Kaiser Schlager Tribute Show en zangeres Marleen Dols zorgen voor een ganz toller abend. Tussen de live-optredens door is plattenaufleger van dienst 45Franz, die alle Duitse vinylsingles uit zijn collectie heeft verzameld.

Voor velen is het een bekende jeugdherinnering. Op zaterdagavond, fris gedoucht en de haartjes gekamd naast de pap en de mam op de bank voor de tv. Grote kans dat je toen met je ouders de ZDF-Hitparade met Dieter-Thomas Heck of andere Duitse schlagerprogramma’s keek. Herken je dit? Dan is de kans groot dat je anno 2019 naar totaal andere muziek luistert, maar toch een nostalgisch gevoel krijgt als er eens een Duitse schlager voorbij komt. Niet voor niets stemmen vele Holländer met oud en nieuw weer af op ZDF, wanneer deze Duitse zender ons tijdens de Kultnacht weer trakteert op oude Duitse hits uit de jaren 70 en 80.

Kult Schlager Matinee
Datum: 24 November 2019
Zaal: Nieuwe Nor
Zaal open: 14:00
Aanvang: 14:00

Koop je tickets hier.


Ticketmaster