Miss Montreal naar De Oosterpoort

Ticketmaster
Miss Montreal naar De Oosterpoort
Miss Montreal naar De Oosterpoort

Miss Montreal brengt na jarenlang in het Engels gezongen te hebben de Nederlandstalige single Een Stap Terug uit. De single is het eerste wapenfeit van het aankomende Nederlandstalige album van de zangeres en gaat – voor het eerst in acht jaar- weer gepaard met een officiële Miss Montreal videoclip. In maart komt Miss Montreal in het kader van haar clubtour naar De Oosterpoort waar ze naast haar grote hits ook vele nieuwe Nederlandstalige nummers ten gehore zal brengen.

Het is 2008 als Miss Montreal (Sanne Hans) haar eerste single Just A Flirt uitbrengt. Acht albums en minstens zo veel Top-10 noteringen later is de Hardenbergse een gevestigde naam binnen de Nederlandse muziekindustrie. Met hits als Hoe (ft. Nielson), Till The Sun Comes Up, A Millon Ways en het duet Scared Of Love (ft. Wulf) heeft de zangeres meerdere platina en gouden platen op haar naam staan.

Samen met haar band is Miss Montreal een graag geziene gast op festivals als De Zwarte Cross, Concert at Sea en Vrienden Van Amstel Live. Als kers op de taart speelde ze in 2018 Pinkpop plat als headliner. De veelzijdige frontvrouw staat niet alleen zelf op festivals, maar organiseert ook haar eigen festival Bierpop. Daarnaast was ze drie seizoenen actief als Jurylid bij De beste singer-songwriter van Nederland en The Voice of Holland.

Na al deze successen durft ze een nieuwe weg in te slaan en gaat ze Nederlandstalige muziek maken.

Miss Montreal
Datum: Donderdag 26 maart
Zaal: De Oosterpoort
Tickets

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek