The Rumjacks naar de Melkweg

Ticketmaster
The Rumjacks naar de Melkweg
The Rumjacks naar de Melkweg

Na The Pogues, Dropkick Murphys en Flogging Molly zijn er The Rumjacks: vijf losgeslagen, zweterige Australiërs met Ierse roots en een flinke dosis punk in hun donders die het heilige vuur van de folkpunk in leven houden. Hun fantastische debuutalbum ‘Gang of New Holland’ uit 2010 bezorgde hen voorprogrammaspots bij Gogol Bordello en UK Subs. In 2015 was er eindelijk opvolger ‘Sober & Godless’ en sindsdien laat de band weer een chaos achter met de ultieme Ierse feestjes waar hun optredens onvermijdelijk op uitlopen. Dus sla die Guinness achterover en werp jezelf die moshpit in!

The Rumjacks
Datum: 19 maart
Zaal: Melkweg
Aanvang: 18:30
Tickets

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek