Floor Jansen naar 013

Ticketmaster
Floor Jansen naar 013
Floor Jansen naar 013

Floor Jansen, zangeres van het Finse Nightwish, wordt door haar deelname aan het tv-programma Beste Zangers rap bekend. Samen met de Marcel Fisser Band, ook bekend van tv, brengt ze een intieme set van songs in een avondvullend programma.

In de internationale rock- en metalwereld is Floor Jansen al bijna twee decennia een begrip. Sinds 2012 is ze het boegbeeld van de symfonische metalband Nightwish, waarmee ze de wereld rond toert. Ondanks haar faam in het buitenland was Floor tot haar deelname aan het tv-programma Beste Zangers nog redelijk onbekend. Met haar vertolkingen van de operette Vilja Lied, het Nederlandstalige Mama, en het betoverende Spaanstalige Que Se Siente maakte menig Nederlander kennis met haar muzikale talent en veelzijdigheid. Haar cover van Lady Gaga’s Shallow leverde zelfs een #1 hit op. Met de Marcel Fisser Band brengt ze een intieme set van songs en neemt ze je mee op reis door haar muzikale geschiedenis.

Floor Jansen
Datum: 30 januari
Zaal: 013
Tickets

Koop je tickets hier.


Ticketmaster