Amsterdam Klezmer Band naar het Paard

Ticketmaster
Amsterdam Klezmer Band naar het Paard
Amsterdam Klezmer Band naar het Paard

Feest in d-mineur! Op vrijdag 25 september mogen wij onze vrienden van Amsterdam Klezmer Band verwelkomen. De band speelt sinds 1996 wereldmuziek van het hoogste niveau. Het zevental begon hun carrière met muziek die zijn oorsprong kent in de Jiddische feestmuziek. Inmiddels heeft het gezelschap rond klezmer-kenner Alec Kopyt veel meer stijlen onder de vingers en stond de band op festivals als North Sea Jazz, Lowlands en Sziget. Een ding staat vast; Amsterdam Klezmer Band is in staat om elke tent op zijn kop te zetten. Feest dus!

Het laatste wapenfeit van Amsterdam Klezmer Band is het samenwerkingsproject Szikra, samen met de Hongaarse band Söndörgő. De twaalfkoppige supergroep bracht in 2018 een album uit met twaalf nummers. Op de plaat volge op haast chaotische wijze muzikanten elkaar op, om het ene na het andere feestnummer op te voeren. Wat de band voor 2020 voor ons in petto heeft is nog gissen. Wordt vervolgd.

Amsterdam Klezmer Band
Datum: vrijdag 25 september 2020
Zaal: Paard
Zaal: open: 19:00
Aanvang: 19:30

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek