Eliades Ochoa naar Luxor Live

Ticketmaster
Eliades Ochoa naar Luxor Live
Eliades Ochoa naar Luxor Live

Eliades Ochoa is de laatste nog levende mannelijke zanger van de Buena Vista Social Club, het project met Ry Cooder dat dankzij een documentaire en een weergaloos album de traditionele muziek van Cuba weer terug in de belangstelling zette.

Eliades Ochoa
Gitarist en zanger Ochoa, met zijn kenmerkende cowboyhoed, zong op de hits El Cuarto De Tula en Chan Chan en werd hierdoor een van de belangrijkste Cubaanse sonero’s aller tijden. Hij maakte vele albums als solo-artiest, als lid van de groepen als Cuarteto Patria en Afrocubism en werkte samen met artiesten als Bob Dylan, Manu Dibango en zelfs ons eigen BLØF.

Eliades Ochoa speelt met zijn band eigen werk en muziek van Buena Vista Social Club!

Eliades Ochoa
Datum: 20 februari
Zaal: Luxor Live
Zaal open: 19:30u
Aanvang: 20:15u

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek