EUT & 45ACIDBABIES naar de Effenaar

Ticketmaster
EUT & 45 ACIDBABIES naar de Effenaar
EUT & 45 ACIDBABIES naar de Effenaar

Met de charismatische energieke frontvrouw Megan de Klerk levert EUT prachtige eigen nummers over jeugdigheid en volwassen worden. Dynamisch, intrigerend en rauw. EUT laat zich beïnvloeden door bands als The Asteroids Galaxy Tour, The Cardigans en Blur maar heeft een heel eigen smoel.

45ACIDBABIES is een vuige vierkoppige band uit Utrecht die zich niet makkelijk in een hokje laten plaatsen. Krakende electronica, hiphop, ABBA-waardige melodieën en een flinke portie rock ’n roll worden in de blender gestopt en het resultaat is een groot feestje.

EUT & 45ACIDBABIES
Datum: 15 december
Zaal: Effenaar
Aanvang: 20:00 uur
Zaal open: 19:30 uur
Tickets

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek