Ruben Annink naar Metropool

Ticketmaster
Ruben Annink naar Metropool
Ruben Annink naar Metropool

Ruben Annink is momenteel elke zaterdag te zien in Beste Zangers, waar hij zijn eigen liedjes vertolkt ziet en hoort door anderen, en op zijn beurt ook weer liedjes brengt als ode aan de andere deelnemers. Mede door het succes van deze deelname verkocht zijn clubtour komend najaar razend snel uit en is het tijd voor een nieuwe reeks shows. Op 13 maart is hij in het kader van die clubtour te zien in Hengelo!

Ruben Annink werd voor het eerst bekend bij het grotere publiek door zijn deelname aan tv programma “De Beste Singer-songwriter” in 2015. De Haarlemse zanger – die zijn carrière als straatmuzikant begon – werd op zijn vijftiende ontdekt door Ali B waarna hij al snel hits scoorde met onder andere Jonna Fraser, Teske en Keizer. Inmiddels heeft Ruben binnen de Nederpop zijn eigen sound en stem ontwikkeld, zoals terug te horen is op zijn laatste EP “Helderzien”.

Ruben Annink
Datum: 13 maart
Zaal: Metropool, Hengelo
Aanvang: 21:00
Zaal open: 20:30
Tickets

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek