The Ben Miller Band naar Metropool

Ticketmaster
The Ben Miller Band naar Metropool
The Ben Miller Band naar Metropool

Toen wij One More Time vorig jaar ongezien voor het eerst hoorden dachten we eerst dat we naar een nieuw nummer van The Black Keys zaten te luisteren. Het was echter The Ben Miller Band en die hadden we nota bene al eens op visite gehad. De single kwam van Choke Cherry Tree, de derde plaat van het combo. Het is gelijk de meest veelzijdige release van het gezelschap dat zich toch al niet aan muzikale conventies hield.

Choke Cherry Tree is daarmee een logische nieuwe stap voor de band. Traditionele blues, country en bleugrass blijven de basis vormen voor de songs van Ben maar door de rijke productie van de plaat worden de traditionele grenzen aanzienlijk opgerekt. Het typische groepsgeluid blijft echter gewaarborgd mede door het feit dat The Ben Miller Band gebruik blijft maken van instrumenten die ze zelf in elkaar hebben gezet. Wat ook is gebleven is de kwaliteit van de live optredens en de intensiteit ervan. Dat hebben we in 2017 al mogen ervaren en in 2020 kunnen we weer genieten van dit bonte gezelschap.

The Ben Miller Band
Datum: 09 april
Zaal: Metropool, Hengelo
Aanvang: 21:00
Zaal open: 20:30
Tickets

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek