Venice naar Music

Ticketmaster
Venice naar Music
Venice naar Music

In april van dit jaar verscheen het nieuwe album van Venice getiteld Jacaranda Street. Opnieuw grossieren Kip, Mark, Michael en Pat Lennon in sfeervolle liedjes met razendknappe, harmonische samenzang, tot in de kleinste details geperfectioneerd. Ter promotie van het nieuwe album komen zij met band in het voorjaar van 2020 naar Europa en dus ook naar Arnhem!

Venice
Al in 1997 werd Venice in Nederland bekend dankzij een optreden in het radio- en tv-programma 2 Meter Sessies van Jan Douwe Kroeske. Met name in Nederland is de band wereldberoemd en hebben de sympathieke heren een grote en trouwe aanhang De Lennons traden onder meer op in begeleidingsbands van Linda Ronstadt, Don Henley en Jackson Browne. David Crosby (Crosby, Stills, Nash & Young) noemde Venice de beste vocale groep van Amerika!

Venice
Datum: 17 juni
Zaal: Musis
Zaal open: 19:30u
Aanvang 20:30u

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek