Anne-Fay naar Paradiso

Ticketmaster
Anne-Fay naar Paradiso
Anne-Fay naar Paradiso

Sinds eind 2018 is Anne-Fay nummers aan het uitbrengen. Ze maakt een crossover tussen electronica, gospel, soul en hiphop. De tracks zijn stuk voor stuk voorzien van een oogstrelende video en een maatschappijkritische boodschap. Kleurrijk gebracht met liefde, passie en creativiteit, met als doel de wereld een stukje mooier te maken. Onlangs bracht de zangeres haar eerste volwaardige EP uit. Alle zelfgeschreven tracks zijn geproduceerd door de Rotterdamse producers Mihai Puscoiu, Mucky en producers van o.a. Sevdaliza, Akwasi en Fresku. Op donderdag 21 november treedt ze op in de kleine zaal van Paradiso.

Op dit moment werkt Anne-Fay met haar broer Felix Kops ook aan het vervolgproject ‘Reaspora.’ Ze reizen de door slavernij ingezette diaspora (migratie) van hun voorouders af in tegenovergestelde richting (Nederland, Aruba, Curaçao, Suriname, China en Afrika).

Anne-Fay
Datum: Donderdag 21 november
Zaal: Paradiso
Zaal open: 21:30
Aanvang: 22:00
Tickets

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek