Kaiser Chiefs naar Paradiso

Ticketmaster
Kaiser Chiefs naar Paradiso
Kaiser Chiefs naar Paradiso

Met ‘The Duck Tour’ keert Kaiser Chiefs op 16 februari 2020 terug naar de grote zaal van Paradiso, waar hun Nederlandse roem in 2005 pas écht begon na London Calling. Met inmiddels zeven studio albums op hun naam, kwamen ze in de zomer van dit jaar met het album ‘Duck’. Single ‘People Know How To Love One Another’ was het eerste én laatste project waar aan gewerkt werd tijdens het maken van het nieuwste album. Volgens frontman Ricky Wilson kwam deze plaat als een “message filled with positivity”. Het nummer ‘The Only Ones’ van de nieuwe plaat is een klassieke Kaiser Chiefs-meezinger zoals je van ze gewend bent. Verwacht in Paradiso een uitbundige show, waarbij festivalanthems zoals ‘I Predict A Riot’, ‘Oh My God’ en ‘Ruby’ niet overgeslagen worden.

Kaiser Chiefs
Datum: Zondag 16 februari
Zaal: Paradiso
Zaal open: 19:00
Aanvang: 20:30
Tickets

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek