Molly Hatchet naar Iduna

Ticketmaster
Molly Hatchet naar Iduna
Molly Hatchet naar Iduna

De southern rockers van Molly Hatchet komen op vrijdag 13 december naar Poppodium Iduna te Drachten voor een exclusieve show als onderdeel van de Europese X-Mas tour van de band.

De Amerikaanse southern rockband Molly Hatchet werd in 1975 opgericht in Jacksonville, Florida. Vaak wordt Molly Hatchet in een adem genoemd met genregenoten als 38 Special, Lynyrd Skynyrd, Blackfoot , ZZ Top en The Allman Brothers. Oftewel southern rock op zijn best, met veel gitaarwerk! Ondanks dat Molly Hatchet nooit het absolute sterrendom vergelijkbaar met bijvoorbeeld Lynyrd Skynyrd behaalde verwierf de band in ons land de meeste bekendheid met de hit ‘Flirtin With Disaster’ van het gelijknamige album uit 1979 en genoot in de jaren 80 bijna non-stop van grote internationale wereldtournees.

Zoals bij vele southern rockbands heeft ook bij Molly Hatchet de tragedie toegeslagen en heeft de band door de jaren heen noodgedwongen een aantal bezettingswisselingen moeten ondergaan. Maar gelukkig kan na bijna 45 jaren rock & roll bestaande uit touren en het maken van maar liefst 14 studio albums gezegd worden dat Molly Hatchet de Amerikaanse levensstijl van southern rock nog steeds springlevend houdt. “Workin’ hard, playin’ tough, livin’ fast, and still Flirtin’ with Disaster!!!”

Molly Hatchet
Datum: vrijdag 13 december 2019
Zaal: Iduna, Drachten
Zaal open: 20:00 uur
Aanvang: 20:30 uur

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek