Ruben Pol naar Paradiso

Ticketmaster
Ruben Pol naar Paradiso
Ruben Pol naar Paradiso

Het Nederlandse multi-talent Ruben Pol kan het allemaal: hij is sinds jonge leeftijd bezig met muziek en zingt, schrijft en produceert zijn eigen nummers. Hij houdt er daarnaast sinds 2015 een glansrijke carrière als internationaal high-fashion model op na: zo werkte hij voor ’s werelds grootste modehuizen als Dior Homme, Gucci en Fendi. Ook heeft hij door de jaren heen een trouwe following opgebouwd via social media. In zijn muziek vloeien al deze disciplines en zijn onmiskenbare gevoel voor stijl en sfeer perfect samen. Op zijn ep ‘Infused Romance’, die eerder dit jaar het levenslicht zag, is een fris en elektronisch popgeluid te horen, geïnspireerd door hedendaagse popartiesten als Troye Sivan, Ruel en LANY. Op 26 november geeft het Zuid-Hollandse talent zijn eerste concert ooit in Paradiso.

Ruben Pol
Datum: Dinsdag 26 november
Zaal: Paradiso
Zaal open: 21:30
Aanvang: 22:00
Tickets

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek