Spo Dee O Dee naar Hedon

Ticketmaster
Spo Dee O Dee naar Hedon
Spo Dee O Dee naar Hedon

Spo Dee O Dee is weer terug! De Amsterdamse band, vernoemd naar een cocktail van rode wijn en bourbon, werd in 1988 opgericht door gitarist Ross Curry, bassist Ralph Brink en drummer Jan Holtman. De aanvankelijke zoektocht naar een zanger wordt gestaakt wanneer Ralph zegt dat Ross een geweldige strot heeft en zijn nummers zelf moet zingen. In de geest van die tijd mengt het trio heavy rock-invloeden uit de 70’s met funk en soul. Het Amsterdamse trio bracht twee albums uit en behoorde in de jaren 90 tot de voorhoede van het Nederlandse popcircuit. In 1995 besluiten ze dat het mooi geweest is en spelen ze voor het laatst.

In navolging van generatiegenoten Fatal Flowers, pakt Spo Dee O Dee 25 jaar later de draad weer op. En dat is groot nieuws voor alle fans en liefhebbers van gruizige, groovy rock. Vanaf januari 2020 gaat de band met hun reünietour langs de grote Nederlandse podia. Nieuw werk verschijnt in december van dit jaar.

Spo Dee O Dee
Datum: 13 februari
Zaal: Hedon

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek