Spo Dee O Dee naar Willem Twee

Ticketmaster
Spo Dee O Dee naar Willem Twee
Spo Dee O Dee naar Willem Twee

De vermaarde Amsterdamse gitaarband Spo Dee O Dee komt na exact 25 jaar weer bij elkaar voor een nieuwe tour. De band onder leiding van zanger gitarist Ross Curry heeft zelfs aangekondigd dat er in de loop van 2020 nieuw materiaal onderweg is.

Ook zal oud materiaal van de band, albums “Goin’ Walkabout” en “Second Coming” op de streaming services aangeboden worden. Spo Dee O Dee (vernoemd naar een cocktail van rode wijn en bourbon) werd in 1988 opgericht door Ross Curry, Bassist Ralph Brink en drummer Jan Holtman. Ze tourden heel Nederland door met een snoeiharde groovy rock.

Spo Dee O Dee
Datum: 14 februari
Zaal: Willem Twee
Aanvang: 20.30

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek