T-99 naar Hedon

Ticketmaster
T-99 naar Hedon
T-99 naar Hedon

Drie wilde rock-‘n-roll-vrijbuiters met groots grommende gitaren, roffelbeukende drums, pets-kets contrabas en dubbelloops vocalen. Dat zijn natuurlijk de mannen van het alternatieve rootsrocktrio T-99.

T-99 wist uit te groeien tot een van de meest opvallende en invloedrijke bands ter wereld. Alleen: dat wisten ze in het buitenland, niet hier. Over de grenzen is T-99 de band die de rootsmuziek een opdonder gaf, door het te injecteren met rock. En surf. En blues. En jazz, country, folk, bluegrass, rock & roll, punk, soul en Oost-Europese muziek. Kortom: bastaardmuziek van het zuiverste soort.

De band die wereldwijd meer dan 600 keer optrad, het podium deelde met Chuck Berry, Dr. John, Los Lobos en Little Feat en wordt als de grondlegger van de alternatieve rootsrock. Ze bestaan 20 jaar! Tijd voor een clubtour langs een selectie van de fijnste zalen van Nederland, waarbij Hedon natuurlijk niet mag worden onthouden.

T-99
Datum: vr 31 januari
Zaal: Hedon
Aanvang: 20:00
Zaal open: 19:30

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek