Eefje de Visser naar Burgerweeshuis

Ticketmaster
Eefje de Visser naar Burger- weeshuis
Eefje de Visser naar Burger- weeshuis

Donkere drums, dromerige synths en een catchy en zwoele sound. Met haar solo tour speelde Eefje de Visser vorig jaar in clubs en op festivals in binnen- en buitenland. Ze liet hier al een meer elektronisch geluid horen, waarmee ze inmiddels ook buiten de land- en taalgrenzen wordt opgepikt. Haar nieuwe single Zwarte Zon is de volgende stap in deze richting, een bitterzoet, broeierig nummer over het afsluiten van een waardevolle periode en het vinden van nieuwe energie en inspiratie. Het vierde album van Eefje de Visser verschijnt in januari en wordt in het voorjaar gelanceerd op release concerten in Nederland en België. Deze zomer speelt ze voor het eerst nieuw materiaal op Pukkelpop en Into the Great Wide Open.

Eefje de Visser
Datum: 12 januari
Zaal: Burgerweeshuis
Zaal open: 19:30
Aanvang: 20:00

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek