Sloper feat. Cesar Zuiderwijk en Mario Goossens naar de Boerderij

Ticketmaster
Sloper feat. Cesar Zuiderwijk en Mario Goossens naar de Boerderij
Sloper feat. Cesar Zuiderwijk en Mario Goossens naar de Boerderij

Soms is het simpel: rock’n’roll is er om plezier te maken, om lekker loos te gaan en te genieten van riffs en roffels, tot je haar ervan recht gaat staan. Vanuit die esprit staken een paar veteranen uit het vak de koppen samen. Drummer Cesar Zuiderwijk, (Golden Earring) en collega Mario Goossens (slagwerker Triggerfinger en half-Belg, half-Nederlander) ronselden gitarist en gouden stem Pete Shoulder (Brit, zat in Winterville, The Union en recent in Silverthorne) en gitarist Fabio Canini uit Belgisch Limburg om samen een ouwerwets potje te rocken.

De vier gingen aan het werk met een paar goedgekozen covers en ontwikkelden al gauw een stevige classic rock sound, die dankzij het unieke geluid van twee drums en de stem van Shoulder kop en schouder boven het maaiveld uitsteekt. Classic stuff!

2020 wordt het jaar van dit extraordinaire kwartet; onder de noemer SLOPER gaan ze er als vanouds tegenaan, met een genre dat niet meteen heruitgevonden moet worden, maar dat staat voor stevige riffs, vette drums en jazeker; decibels!Slopen (gesloopt): afbreken, uitputten, mollen, vernielen, verwoesten, afmaken, decimeren, kapotmaken, kraken, liquideren, moeren, mollen, ruïneren, slopen, stukmaken, te gronde richten, uitroeien, verbouwen, verdelgen, verminken, vermorzelen, vernielen, verpletteren, verwoesten, wegvagen.
Sloper: Iemand die sloopt

Sloper feat. Cesar Zuiderwijk en Mario Goossens (Triggerfinger)
Datum: woensdag 18 dec 2019
Zaal: Boerderij
Zaal open: 19:30
Aanvang: 20:00
Tickets

Koop je tickets hier.


Ticketmaster