2000 Motels naar Patronaat

Ticketmaster
2000 Motels naar Patronaat
2000 Motels naar Patronaat

2000 Motels is in 2016 opgericht om muziek van de Amerikaanse componist en bandleider Frank Zappa te spelen voor iedereen. Zappa buffs die elke variatie kunnen meefluiten zijn van harte welkom. Maar 2000 Motels speelt ook dolgraag voor mensen die de muziek van Zappa nog niet, of niet meer kennen. Ze laten live horen hoe prachtig, bizar, geschift en in veel opzichten nog steeds actueel de muziek van Frank Zappa is. De band speelt populaire en obscure Zappa-composities vanaf de vroege Mothers of Invention tot eind jaren 80.Twee zangers verlieten de band in het vroege voorjaar van 2019. De band is nu versterkt met zanger Gerrit Eijkelboom, zanger/toetsenist Robin Boer en zangeres Valentina Bruno. In de nieuwe bezetting klinkt de band hechter en vetter dan ooit.

2000 Motels
Datum: Vr 17 januari
Zaal: Patronaat
Zaal open: 20:00 u
Aanvang: 20:30 u
Tickets

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek