AVI ON FIRE en Kita Menari naar Hedon

Ticketmaster
AVI ON FIRE en Kita Menari naar Hedon
AVI ON FIRE en Kita Menari naar Hedon

Weg met de winterblues en into the summer anthems. Indie-dancefloor darlings AVI ON FIRE en Kita Menari bundelen hun krachten tijdens hun 2020 tour. Het duo gaat in februari de clubs in om met hun feel-good indiepop het hele land te overgieten.

Kita komt met zijn kenmerkende bak energie zijn tweede EP van dit jaar ‘Dreaming All The Time’ live laten horen. Vergeet niet dat Kita Menari vertaalt naar ‘We Dance’ in het Maleisisch, en dat is natuurlijk niet voor niets! AVI ON FIRE komt met oude én nieuwe hits in aanloop naar de release van zijn debuutalbum. Frisse sounds, botte bangers, een alt-indiepop extravaganza met onweerstaanbare melodieën.

AVI ON FIRE en Kita Menari
Datum: do 20 februari
Zaal: Hedon
Aanvang: 20:15
Zaal open: 19:30

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek