Edwin Evers Band naar Metropool

Ticketmaster
Edwin Evers Band naar Metropool
Edwin Evers Band naar Metropool

Edwin Evers laat nog steeds van zich horen. Weliswaar niet meer op de radio maar wel met zijn eigen Edwin Evers Band! Al 15 jaar speelt deze band nummers van bands en artiesten die de leden zelf bewonderen en dat zorgt voor een geweldige avond swingen.

Tijdens deze tour is de band in de jaren 80 gedoken. Verwacht een avond met de mooiste maar ook de meest dansbare nummers uit dit decennium. Deze show is een feest der herkenning met de energie en het enthousiasme zoals je dat van De Edwin Evers Band gewend bent!

Edwin Evers Band
Datum: 15 maart
Zaal: Metropool, Enschede
Aanvang: 20:00
Zaal open: 19:00
Tickets

Edwin Evers Band
Datum: 13 maart
Zaal: Metropool, Hengelo
Aanvang: 20:30
Zaal open: 19:30
Tickets

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek