Kita Menari & Avi On Fire naar de Hall of Fame

Ticketmaster
Kita Menari & Avi On Fire naar de Hall of Fame
Kita Menari & Avi On Fire naar de Hall of Fame

Het is natuurlijk te verwachten dat je dansbare muziek maakt als je bandnaam ‘We Dansen’ betekent in het Maleisisch. De piepjonge Nederlandse band Kita Menari maakt opgewekte elektronische indie die zorgt dat alle voetjes van de vloer gaan. Het is duidelijk waar frontman Micha de Jonge de mosterd vandaan haalt, zijn catchy indie songs zouden niet misstaan op een album van Passion Pit, Two Door Cinema Club of Empire of The Sun. Na vele singles en EP’s komt de band in 2019 eindelijk met een debuutalbum en wij kunnen niet wachten. Vanavond brengt de band in ieder geval een handvol hits zoals ‘Young Lovers’ en ‘Feel It All’ naar Hall of Fame.

Onder de noemer ‘Avi On Fire’ maakt Bram Wesdorp (wellicht bekend van Neighbour Neighbour en Yellow Grass) eigenzinnige alternatieve pop tracks in de lijn van Foster The People, MGMT en Phoenix.

Kita Menari & Avi On Fire
Datum: 06 februari
Zaal: Hall of Fame
Zaal open: 19:30
Aanvang: 20:00
Tickets

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek