Lennon Stella naar de Melkweg

Ticketmaster
Lennon Stella naar de Melkweg
Lennon Stella naar de Melkweg

Singer-swongwriter Lennon Stella ken je wellicht beter als Maddie Conrad, haar personage in de hitserie Nashville. Samen met haar zusje, vergaart ze bekendheid als duo Lennon & Maisy met nummers als Ho Hey, A Life That’s Good en That’s What’s Up. Inmiddels heeft Lennon haar eigen sound ontwikkelt die meer pop is dan country. Het leverde haar een platencontract op bij het grote Columbia Records, ze was te horen als vocaliste op een track van The Chainsmokers die haar tevens mee op tour nam als openingsact. De wereld werd al verliefd op haar stem als Maddie Conrad in Nashville, maar nu is het tijd om de echte Lennon Stella te ontdekken!

Lennon Stella
Datum: 22 februari
Zaal: Melkweg
Aanvang: 19:30
Tickets

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek