Nona naar de Effenaar

Ticketmaster
Nona naar de Effenaar
Nona naar de Effenaar

Nona wordt alom gezien als een van de grootste talenten voor de toekomstige vaderlandse popmuziek. De Brabantse is begin twintig maar heeft de stem van een oude ziel: doorleefd, vol rauwe soul en vooral hartverwarmend. Denk aan Amy Winehouse, denk aan Adele, denk aan Dusty Springfield. In de liedjes van Nona klinkt een grote liefde voor soul, blues, rock en hiphop. Haar debuutalbum is aanstaande, tot die tijd mogen we het doen met lekkere tracks als Sleepwalking, It’s Alright en Givin’ It All. En met haar liveshows natuurlijk. NONA deed eerder al de Popronde, festivals als Noorderslag, Paaspop, Dauwpop, Down The Rabbit Hole, Zwarte Cross en in 2020 dan eindelijk de Effenaar.

Nona
Datum: 9 februari
Zaal: Effenaar
Aanvang: 20:00 uur
Zaal open: 19:30 uur
Tickets

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek