Peter Hook and The Light naar Paradiso

Ticketmaster
Peter Hook and The Light naar Paradiso
Peter Hook and The Light naar Paradiso

Peter Hook was de bassist van de legendarische bands Joy Division en New Order, waarmee hij respectievelijk eind jaren zeventig en jaren tachtig furore maakte. Met Joy Division maakte hij het iconische album ‘Unknown Pleasures’ met daarop hits als ‘Disorder’, ‘Shadowplay’ en ‘She’s Lost Control’. Dat album wordt volledig gespeeld met zijn inmiddels vaste band The Light, net als het minder bekende album ‘Closer’ en een aantal tijdloze favorieten als ‘Love Will Tear Us Apart’.

Openingsset New Order
Alvorens de Joy Division-viering begint speelt Hook een set vol New Order materiaal om de zaal op te warmen.

Peter Hook and The Light
Datum: Donderdag 15 oktober
Zaal: Paradiso
Zaal open: 19:00
Aanvang: 20:30
Tickets

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek