Port Noir naar Hall of Fame

Ticketmaster
Port Noir naar Hall of Fame
Port Noir naar Hall of Fame

De Zweedse band Port Noir combineert old-school rock met hedendaagse pop en een vleugje prog. Hun carrière nam een versnelling toen ze een demo online zetten. Een paar dagen na de release nam Anders Fridén, zanger van In Flames contact met de band op en wilde hun tekenen op zijn label Razzia Notes. Sinds dat moment bouwt het trio hard aan de weg. Ze speelde door heel Europa met bands als Pain of Salvation, Delain, In Flames en werkte samen met zwaargewichten als Daniel Bergstrand (Meshuggah, In Flames), David Castillo (Opeth, Katatonia) en Lawrence McRory (Darkane, FKU). Met het album werd de sound meer geslepen en bewoog de band zich steeds meer naar rock/pop.

Eind 2018 bracht de band de single ‘Old Fashioned’ uit als de eerste single van hun laatste album ‘The New Routine’. Vanavond brengt de band dit album naar Hall of Fame!

Port Noir
Datum: 23 januari
Zaal : Hall of Fame
Zaal open: 19:00
Aanvang: 19:30
Tickets

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek