Ruben Hein & het NJJO naar Hedon

Ticketmaster
Ruben Hein & het NJJO naar Hedon
Ruben Hein & het NJJO naar Hedon

Het Nationaal Jeugd Jazz Orkest ofwel het ‘Jong Oranje van de Jazz’, dat onder meer door de 35.000 collega muzikanten/artiesten met de Zilveren Notekraker (als de nieuwe smaakmaker op de podia) bekroond werd, is het enige landelijke jazz++ project voor supertalent, startende professionals van maximaal 26 jaar oud. Elke twee jaar vuurt een nieuwe artistiek leider een NJJO-educatietraject aan met muzikale coaching, workshops, tournees en bijzondere nationale en internationale samenwerkingen.

In 2019 en 2020 is de singer/songwriter en pianist Ruben Hein de artistiek leider van de door het vorm gegeven speciale, gemengde formatie van het NJJO. Met een door Ruben Hein op maat geschreven, eclectisch programma op het snijvlak van jazz & pop met een symfonisch randje gaat het uitdagende orkest met Ruben Hein als solist in 2020 een kleine clubtour aan. De muzikale ontwikkeling van zanger, componist en pianist Ruben Hein bracht hem vanaf zijn op Blue Note verschenen debuut langs verschillende genres, stijlen en samenwerkingen met (inter)nationale grootheden. Het leidde hem naar successen, onderscheidingen, awards, veelgeprezen albums, uitverkochte shows en projecten.

Ruben Hein & het NJJO
Datum: vr 31 januari
Zaal: Hedon
Aanvang: 20:15
Zaal open: 19:30

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek