Stonefield naar Cul de Sac

Ticketmaster
Stonefield naar Cul de Sac
Stonefield naar Cul de Sac

Het Australische Stonefield is het nieuwste pareltje van de psychedelische rock scene. Hun muziek is een hommage aan de progressieve rock en psychedelische powerhouses van de jaren ’70, maar de vier Findlay zussen deinzen er niet voor terug zo nu en dan een uitstapje te maken naar de heavy metal. Met een werk ethiek waar je u tegen zegt tourde ze de wereld rond met Fleetwood Mac, Black Rebel Motorcycle Club en King Gizzard and The Lizard Wizard en tekende een label deal bij Flightless Records (het label van King Gizzard). Vanavond brengt de familie Finlday hun nieuwe album ‘Bent’ naar de kuil van Cul de Sac!

Stonefield
Datum: 1 maart
Zaal: Cul de Sac
Zaal open: 19:00
Aanvang: 19:30

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek