Joe Satriani naar Muziekcentrum Enschede

Ticketmaster
Joe Satriani naar Muziek- centrum Enschede
Joe Satriani naar Muziek- centrum Enschede

Joe Satriani is een gitaargrootmeester. Een man die geen enkele introductie behoeft en met zijn spel miljoenen liefhebbers in zijn ban heeft. Satriani heeft geen woorden nodig, hij spreekt via zijn snaren en dat is heerlijk luisteren. Joe start op zijn veertiende met spelen, geeft gitaarles aan onder andere Steve Vai, Kirk Hammett en David Bryson en hij kan gezien worden als één van de grondleggers van virtuoze rockmuziek.

Joe speelde met een enorme lijst artiesten die hem allemaal roemen om zijn spel en techniek, verkocht miljoenen albums en sleepte meerdere Grammy nominaties in de wacht. In april verschijnt zijn nieuwe album. Deze avond komt hij naar Enschede met zijn band om te laten zien en horen waarom veel mensen hem beschouwen als een gitaargod. Een unieke kans om de meester aan het werk te zien dus!

Joe Satriani
Datum: 24 april
Zaal: Muziekcentrum Enschede
Aanvang: 20:30
Zaal open: 19:15
Tickets

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek