Leafs naar Metropool

Ticketmaster
Leafs naar Metropool
Leafs naar Metropool

Vraag Leafs, met destijds 16 herfsten de jongst getekende artiest op Noah’s Ark ooit, naar zijn motto en zijn antwoord is “altijd blijven flexen”. Die flexibiliteitvinden we terug in zijn muziek, waarin Leafs een ontwikkeld, energiek geluid ten gehore brengt, een die zijn weg vindt binnen een raamwerk van aanstekelijke pop en alles wat de culturele boventoon voert in het internationale trap-en hiphoplandschap. Met zijn hooks, jeugdig gelijk en co-signs van o.a. Yung Nnelg, Bokoesam en Sevn Alias heeft Leafs zich in een korte tijd weten te vestigen als een van de meest sprankelende talenten van Nederland.

Met zijn 18 jarige leeftijd kunnen we nog veel van Leafs verwachten in de toekomst. Zijn productiviteit en ambities kennen geen grenzen. In 2020 wil hij zich focussen op een Engelstalige release (check ook de 101 Barz sessie hieronder!). Misschien horen we er al wat van in Enschede. Wat sowieso zeker is: Leafs beschikt nu al over meer dan voldoende harde releases om de zaal helemaal los te laten gaan. Meemaken deze party dus op 28 februari!

Leafs
Datum: 28 februari
Zaal: Metropool, Enschede
Aanvang: 21:00
Zaal open: 20:30
Tickets

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek