Ludovico Einaudi naar Muziekgebouw Eindhoven

Ticketmaster
Ludovico Einaudi naar Muziek- gebouw Eindhoven
Ludovico Einaudi naar Muziek- gebouw Eindhoven

De Italiaanse pianist en componist Ludovico Einaudi stond in 2016 voor het laatst in Muziekgebouw Eindhoven. Op 25 maart 2020 keert de virtuoos terug naar Eindhoven. Ludovico Einaudi heeft geen introductie nodig. De in 1955 geboren Turijn is een fenomenale pianist en componist. Zijn muziek valt te omschrijven als modern klassiek, minimalistisch en elektronisch. Behalve zijn klassieke muziek componeert hij veel filmmuziek, zoals de internationaal bekroonde films Intouchables en Black Swan.

Dit jaar wijdt de Italiaanse pianist en componist maar liefst zeven albums aan wandelen. Bij elk album ligt de focus op verschillende hoofdthema’s, die in verschillende vormen terugkomen: zeven variaties volgens dezelfde denkbeeldige route. Of dezelfde route, die in zeven verschillende momenten wordt herdacht. In maart bracht hij het eerste deel uit, Sevan Days Walking: Day One. Het laatste deel werd afgelopen september uitgebracht.

Ludovico Einaudi
Datum: Woensdag 25 maart 2020
Zaal: Muziekgebouw Eindhoven
Aanvang: 20:15
De kaartverkoop van dit concert start vrijdag 15 november 2019 om 10:00

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek