Steel Pulse naar De Oosterpoort

Ticketmaster
Steel Pulse naar De Oosterpoort
Steel Pulse naar De Oosterpoort

De legendarische reggae act Steel Pulse heeft na 15 jaar een nieuw album uitgebracht: Mass Manipulation. De motiverende boodschappen zijn prachtig gezongen, mooi gearrangeerd en effectief aangedreven door de muzikaliteit van de band. Op 8 mei komen ze naar Groningen en brengen deze revolutionaire reggae helden politiek geladen roots reggae en good vibes in De Oosterpoort.

Het album Mass Manipulation, dat afgelopen mei verscheen, weerspiegelt vier decennia van het verbeteren van de mensheid door middel van muziek. De debuutsingle Stop You Coming And Come bevat oude melodieën in combinatie met pakkende teksten en brengt je naar een periode waarin geheimen van een Afrikaanse dynastie worden ontmaskerd. De bandleden worden als reggae-revolutionairen vereerd door jongere generaties en Steel Pulse blijft een krachtpatser op podia over de hele wereld. Met Mass Manipulation demonstreert Steel Pulse de eindeloze mogelijkheden die voortvloeien uit het afbreken van de muren van systemische hebzucht en het voeden van gemeenschapszin. Op 8 mei vullen ze de De Oosterpoort met hun politiek geladen roots reggae!

Steel Pulse
Datum: Vrijdag 8 mei
Zaal: De Oosterpoort
Tickets

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek