Oh Wonder naar Paradiso

Ticketmaster
Oh Wonder naar Paradiso
Oh Wonder naar Paradiso

In 2014 beraamden de klassiek geschoolde multi-instrumentalisten Anthony en Josephine het ambitieuze plan om maandelijks een nummer te schrijven en via SoundCloud te lanceren. Dat was zo succesvol dat het in september 2015 resulteerde in het uitbrengen van een debuutalbum onder de bandnaam Oh Wonder. Daarmee was de weg naar boven ingezet, want het Londense duo – dat perfect tussen London Grammar en The xx in past – heeft tot op de dag van vandaag honderden miljoenen streams op de verschillende streamingplatformen gehaald. Het logische gevolg was dat de concertzalen over de hele wereld allemaal in rap tempo uitverkochten. Met hun tweede album ‘Ultralife’ verkocht de band in 2017 zelfs twee keer de grote zaal van Paradiso uit.

Nu komt Oh Wonder terug naar Paradiso met derde plaat ‘No One Else Can Wear Your Crown’ op zak. Daarop staat ook single ‘Hallelujah’, net als veel muziek van het Londense duo een nummer vol positieve energie en met een sterke boodschap het beste van je leven te maken.

Oh Wonder
Datum: Vrijdag 13 maart
Zaal: Paradiso
Zaal open: 19:00
Aanvang: 19:30

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek