Darlyn naar Hedon

Ticketmaster
Darlyn naar Hedon
Darlyn naar Hedon

Wie Darlyn kent van hun NPR Radio2 Topsong ‘Stepping Stone’ (2016), zal zeker verrast worden door de manier waarop de band zich heeft ontwikkeld in songwriting, sound, dynamiek en invloeden. Op tracks als ‘So Good’ en ‘Show me the Right Way’ laat Diwa Meijman haar grote vocale talenten in volle glorie horen, vooral als ze alle remmen los laat. Ze kan daarbij vertrouwen op een groovende rimtesectie die heel goed kan stuwen, maar op andere momenten voor een heerlijke laidback-sound zorgt. Aan de arrangementen is lang gewerkt en daarin kan de band veel variëren in gevoel, sound en instrumentatie. Dat hoor je bijvoorbeeld terug in een song als ‘Was it a Dream’, waarin de band voor het eerst electronische beats in het geluid integreert.

Darlyn
Datum: za 28 maart
Zaal: Hedon
Aanvang: 20:00
Zaal open: 19:00
Kaartverkoop voor dit optreden start zaterdag 23 november 2019 om 10:00!

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek