Hermine Deurloo & Steve Gadd naar de Boerderij

Ticketmaster
Hermine Deurloo & Steve Gadd naar de Boerderij
Hermine Deurloo & Steve Gadd naar de Boerderij

Hermine Deurloo is mondharmonica-speler die je kunt kennen van veel bekende soundtracks maar ook van reclametunes zoals die van Unox. Eind 2019 verschijnt haar album “Riverbeast”. Hierop werken een aantal grote namen mee; drummer op het album is icoon Steve Gadd en de eerste single is een duet met Alain Clark. Tijdens de ‘Riverbeast Tour’ toeren zij samen met de Big Apple Band.

Hermine Deurloo was in 2018 winnaar van de prestigieuze Bernie Bray Award voor beste mondharmonica speler – Toots Thielemans en Stevie Wonder gingen haar voor. Ook had ze een showcase op Jazzahead wat in veel optredens in het buitenland resulteerde. Hermine speelde o.a. op Cairo Jazz en Manchester Jazz. Ze deed concerten met Metropole Orkest en gastoptredens bij Douwe Bob en Alain Clark. Ook stond ze op North Sea Jazz en deed ze een Stevie Wonder Tribute met het Jazzorchestra of the Concertgebouw en Jeangu Macrooy.

Steve Gadd behoeft geen introductie. Hij behoort tot de meest iconische drummers van de jaren ’70 tot nu. Denk aan het intro van Paul Simon’s ‘50 Ways to Leave Your Lover’ en de drumsolo in het legendarische ‘Aja’ van Steely Dan. Hij won met zijn Steve Gadd Band een Grammy dit jaar. Steve speelde op platen van Paul McCartney, James Taylor en Rickie Lee Jones.

Alain Clark is special guest deze toer. Hij vertolkt de single ‘If We Can’t Trust Eachother’ en een aantal van zijn bekendste hits (Steve Gadd speelde ook op Alain’s album Live it Out).
De Big Apple Band bestaat uit bassist Tony Scherr (Bill Frisell, John Scofield, Norah Jones, Snarky Puppy), gitarist Luca Benedetti en toetsenist Jon Cowherd (Rosanna Cash, Iggy Pop, Cassandra Wilson, Madeleine Peyroux).

Hermine Deurloo & Steve Gadd
Datum: zondag 1 maart 2020
Zaal: Boerderij
Zaal open: 19:30
Aanvang: 20:30
Tickets

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek