Koray Avcı naar Carré

Ticketmaster
Koray Avcı naar Carré
Koray Avcı naar Carré

Koray Avcı, van straatmuzikant naar ster getransformeerde zanger uit Turkije start zijn nieuwe Europese tournee in Nederland en nergens anders dan in Carré. Koray Avcı’s nieuwe concerten beloven weer een spektakel te worden waarbij de bezoekers ook op zijn nieuwe hits kunnen rekenen.

Koray Avcı is één van de voorlopers als het gaat om de nieuwe generatie volksmuziek artiesten die op eigen wijze de liederen van onder andere de grootmeesters als Nazım Hikmet, Neşet Ertaş, Nurettin Rençber, Ahmet Kaya en Onur Akın vertolken. Van het concert in Carre kunnen zijn fans een mix van meeslepende ballads en uptempo sing-a-longs verwachten.

Koray Avcı
Datum: woensdag 26 februari 2020
Zaal: Carré
Aanvang: 20:00

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek