Maarten Heijmans met band naar De Oosterpoort

Ticketmaster
Maarten Heijmans met band naar De Oosterpoort
Maarten Heijmans met band naar De Oosterpoort

Acteur en zanger Maarten Heijmans legt zijn versie van het repertoire van Ramses Shaffy vast. Op 1 december, de 10-jarige sterfdag van Shaffy, presenteert hij zijn album RAMSES. Op 29 maart speelt Maarten Heijmans met zijn band de nummers van RAMSES live in De Oosterpoort!

De verzameling songs die Maarten voor RAMSES heeft geselecteerd bevat bekende Shaffy nummers als Sammy, Laat Me, Zing Vecht en Wij Zullen Doorgaan, maar hij wilde zeker niet dat het een ‘Best of..’ met alleen maar meezingers zou worden. “De Shaffy songs die mij het meeste hebben geraakt behoren misschien wel tot zijn onbekendere werk, nummers als Als Je Niet Bij Me Bent of Slaapliedje. Elk nummer op dit album heeft veel voor me betekend tijdens de voorbereiding en het draaien van de dramaserie. Ik heb aan elke track iets persoonlijks kunnen toevoegen.”

Maarten Heijmans & Band
Datum: Zondag 29 maart
Zaal: De Oosterpoort
Tickets

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek