Joost naar Tivoli Vredenburg

Ticketmaster
Joost naar Tivoli Vredenburg
Joost naar Tivoli Vredenburg

Twee albums in één jaar, je zou bijna denken dat Joost Klein bij een label zit. ‘t Jaar 2019 begon met zijn officiële debuutalbum ‘Albino’, na dit album veranderde er iets in de lucht. Joost stond op steeds grotere podia (hij stond immers op Pinkpop, Lowlands, Pukkelpop & Zwarte Cross!) en is zelfs in ons buurland nu langzaam een popster in de dop.

Het volledige effect van Albino – zowel negatief als positief – heeft hij gestopt in zijn tweede album ‘1983’ (een ode aan zijn broer). Volgens Joost moeten we dit zien als ‘de nasleep van Albino’.

Na ‘t slopen van twee uitverkochte tours, Carré & Paradiso was Joost op zoek naar een ietwat volledigere ervaring van wat er nou allemaal in zijn hoofd zit. Deze (voorlopig) eenmalige avond in Utrecht heeft hij daarom ‘The Joost Klein Experience 5D’ genoemd. Niet geheel zonder reden. Naast een show langer dan een uur (dat belooft hij) zal je de show ook echt voelen. Tot diep in je botten. Althans dat is de bedoeling (!!!) 1983 !!!!!!!

Hij verkocht 2 grote zalen in België uit in 40 (!) minuten en daarom heeft de heer Klein nu gekozen voor de stad waar hij jaren op ‘t station zijn meeste uren spendeerde: Utrecht. Met al zijn vrienden op de mailinglist, belooft dit een grote fuif te worden. Tevens zal er een kunstexpositie aanwezig zijn. Hier binnenkort meer over. Kom, bitte! 1983®

Joost
Datum: 14 maart
Zaal: Tivoli Vredenburg
Zaal open: 19:30
Aanvang: 20:15

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek