Tyler, The Creator naar AFAS Live

Ticketmaster
Tyler, The Creator naar AFAS Live
Tyler, The Creator naar AFAS Live

De Amerikaanse artiest en producer Tyler, The Creator komt op 8 juni naar AFAS Live in Amsterdam. De show staat in het teken van zijn nieuwste album ‘IGOR’.

IGOR is het nieuwste studioalbum van Tyler, The Creator en bereikte de eerste plaats op de Amerikaanse Billboard 200. De eigenzinnige, experimentele artiest uit Los Angeles werkte op dit album samen met vele bekende artiesten, waaronder Kanye West, Pharrell en Solange. ‘IGOR’ is bovendien niet alleen een commercieel succes, maar werd ook door de muziekpers lovend ontvangen. Zo gaf Rolling Stone het album vier sterren en noemde het een “rich and messy mélange of R&B, funk and rap”.

Tyler, The Creator begon zijn muziekcarrière als mede-oprichter van het hiphopcollectief Odd Future, maar brak in 2011 als soloartiest door met zijn album Goblin. Sindsdien scoorde de rapper hits met nummers als Yonkers, I Think en Earfquake. Daarnaast produceerde hij tracks voor onder anderen Frank Ocean, Mac Miller en Solange. Sinds 2012 cureert hij ook jaarlijks het festival Camp Flog Gnaw Carnival met spraakmakende en unieke shows van zijn favorieten artiesten.

Tyler, the Creator
Datum: Maandag 8 juni
Zaal: AFAS Live, Amsterdam
Aanvang: 20:00 uur
De kaartverkoop voor het concert start vrijdag 29 november om 12uur

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek