The Slow Show naar De Oosterpoort

Ticketmaster
The Slow Show naar De Oosterpoort
The Slow Show naar De Oosterpoort

Zoals de naam al verklapt, neemt The Slow Show de tijd voor hun liedjes. De donkere, schorre stem van leadzanger Rob Goodwin creëert een warme, melancholische sfeer. Op maandag 30 maart staat The Slow Show in De Oosterpoort met hun unieke hypnotiserende indierock!

The Slow Show is een Engelse indierockband die is opgericht in 2010. De band verspilt geen enkele noot en heeft het vermogen om je mee te nemen in een verhaal door de mooie, verkennende soundscapes en poëtische teksten. Het lage tempo van de nummers doet niets af aan de impact er van. Met deze band komt alles samen tot een unieke beleving en staat je iets bijzonders te wachten, iets dat je alleen kunt ervaren bij The Slow Show.

The Slow Show
Datum: Maandag 30 maart
Zaal: De Oosterpoort
Tickets

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek