The Game naar Hedon

Ticketmaster
The Game naar Hedon
The Game naar Hedon

Schreeuw uit volle borst WESTCOAST want niemand minder dan The Game doet met z’n allerlaatste tour en een gloednieuw album ‘Born2rap’ Hedon aan! Vraag elke willekeurige rapfan naar zijn favoriete rapper aller tijden en The Game zal een naam zijn die je heel vaak zult horen vallen. En dat is meer dan terecht aangezien de Westcoast rapper uit Compton sinds zijn debuutalbum The Documentary (2005) klassieker na klassieker blijft uitbrengen met een niet te stillen drang om elke plaat kapot te rappen en een werkethiek die ongeëvenaard is! Van megahits als Hate It Or Love It als lid van G-unit tot samenwerkingen met Eminem, Pharrell, Dr. Dre (die een groot deel van zijn werk produceerde), Kendrick Lamar, Jay-z tot Justin Timberlake, Nas en Lil Wayne, The Game is een absolute muziekicoon! Of zoals hij zelf zou zeggen, bescheiden als hij is: ‘I could die today an I’ma still be a legend’!

The Game
Datum: di 18 februari
Zaal: Hedon
Aanvang: 20:15
Zaal open: 19:30

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek