The Slow Show naar Lantarenvenster

Ticketmaster
The Slow Show naar Lantaren- venster
The Slow Show naar Lantaren- venster

Het leven vliegt voorbij en daarom is The Slow Show een band om te koesteren. De groep is vernoemd naar een nummer van The National en schrijft popmuziek om het grote plaatje en de lange termijn te laten inklinken. De liedjes hebben een herfstige pracht maar onthullen een tweede gezicht in de details. Alles aan The Slow Show is dienend aan het onmiskenbare stemgeluid van zanger Robert Goodwin dat bezeten, expressief en vol met littekens is.

De nieuwste langspeler Lust And Learn breekt het geluid van The Slow Show open door een klein beetje tegen de gewoonlijke werkwijze aan te schuren. Veel liedjes, zoals Vagabond en Sharp Scratch, bewaren de spontaniteit en het schetsmatige van de originele demo’s, als broodnodig tegenwicht van alle verfijnde instrumentatie. Het is daardoor de meest eclectische plaat van The Slow Show tot nu toe: de romantiek en het ornamentele vernuft gaan hand in hand met onafgemaakte tekstflarden en speelse experimenten met samples en synths.

De band speelt vanavond een ‘Stripped Down Show’: een gloednieuwe serie optredens die het publiek uitnodigt op intieme locaties.

The Slow Show
Datum: 29 maart
Zaal: LantarenVenster
Zaal open: 20:00
Aanvang: 20:30

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek