Beans On Toast naar Paradiso

Ticketmaster
Beans On Toast naar Paradiso
Beans On Toast naar Paradiso

De Engelse alt-folktroubadour Beans on Toast zingt op humoristische en luchtige wijze over thema’s als politiek en de liefde. Het resulteert in liedjes die zijn luisteraars aan het lachen krijgen, maar ook aan het denken zetten. Traditiegetrouw brengt hij elk jaar op de dag van zijn verjaardag een album uit; op 1 december 2019 verschijnt daarom zijn elfde album ‘The Inevitable Train Wreck’. Het is een upbeat, old-school rock-‘n-roll album, naar eigen zeggen geïnspireerd door muzikale iconen als Chuck Berry en Otis Redding en moderne denkers als Yuval Noah Harari and Greta Thunberg.

Beans On Toast
Datum: Zaterdag 9 mei
Zaal: Paradiso
Zaal open: 19:00
Aanvang: 19:30

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek