Celeste naar Paradiso Noord

Ticketmaster
Celeste naar Paradiso Noord
Celeste naar Paradiso Noord

De jonge zangeres Celeste is gezegend met een prachtige soulstem. De Britse is slechts 24 jaar oud, maar wordt nu al in het rijtje Etta James, Otis Redding, Ella Fitzgerald en Amy Winehouse genoemd. Luister maar eens naar de single ‘Lately’, een ontspannen soulnummer met jazzinvloeden en het typerende stemgeluid van Celeste. Naast de eerder genoemde artiesten wordt er ook veel inspiratie geput uit het werk van Frank Ocean. Na enkele onafhankelijke EP’s uitgebracht te hebben werd Celeste al snel opgepikt door platenlabel Universal, waarop dit jaar de officiële debuut EP ‘Lately’ uitkwam.

Celeste
Datum: Vrijdag 24 april
Zaal: Paradiso Noord
Zaal open: 19:30
Aanvang: 20:30

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek