Early B, Van Pletzen en Biggy naar de Melkweg

Ticketmaster
Early B, Van Pletzen en Biggy naar de Melkweg
Early B, Van Pletzen en Biggy naar de Melkweg

Bereid je voor op een wilde nacht met drie van de grootste namen in de Afrikaanse muziekscene voor één nacht onze OZ overnemen! Zuid-Afrika presenteert: Early B, Van Pletzen en Biggy live on stage. A match made in heaven! Deze gevaarlijk combinatie geeft het publiek een energiek optreden die het beste wat zij afzonderlijk te bieden hebben combineert in één. Tevens releasen ze allen vóór deze show nog nieuwe muziek.

Meester van lyrische flow en komische punchlines: Early B is uitgegroeid tot een gewilde naam op evenementen en festivals in heel Zuid-Afrika. De tweetalige rapartiest heeft zichzelf sterk geprofileerd met behulp van community en actueel gedreven teksten over een fusie van hiphop en dance beats. De opzwepende deuntjes in combinatie met zijn immense aanwezigheid op het podium en zijn energieke liveoptredens belooft wat!

Van Pletzen is een duo producers genaamd Peach Van Pletzen en Matthieu “Nik Nax” Auriacombe. Ze hebben veel van de grootste hits in Zuid-Afrika medemogelijk gemaakt en creëren nu hun eigen unieke stroming van feel good dance music met een productionele waarde die zij zelf beschrijven als ‘a kak lekker vibe’. Van Pletzen heeft een solide following opgebouwd die geen genoeg kan krijgen van hun satirisch muziekvideo’s, vlijmscherpe humor en sociaal commentaar. Zij hebben tevens zojuist hun gloednieuwe single en muziekvideo uitgebracht getiteld ‘Jy Bly Stil’ featuring Jack Parrow!

Biggy, een rapper geboren en getogen in Port Elizabeth, is het nieuwste talent uit de stad. Hij combineert traditionele hiphopproducties met elektronische dance/house muziek en creëert zo een wereld waarin hij comfortabel zijn geestige rhymes levert in kenmerkende relaxte stijl. Zijn track ‘Dames’ stond in de ‘Top Hits South Africa’ playlists van Spotify én heeft meerdere weken op nummer 1 gestaan op Apple Music.

Early B, Van Pletzen en Biggy
Datum: 08 mei
Zaal: Melkweg
Aanvang: 19:30
Tickets

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek