GoGo Penguin naar Paradiso

Ticketmaster
GoGo Penguin naar Paradiso
GoGo Penguin naar Paradiso

Jazztrio GoGo Penguin uit Manchester bestaat uit pianist Chris Illingworth, bassist Nick Blacka en drummer Rob Turner. Het unieke geluid van de band wordt door het drietal zelf beschreven als ‘akoestische elektronica’ en ligt ergens in het midden tussen jazz, minimal, triphop, rock en klassieke muziek, geïnspireerd door uiteenlopende artiesten, van Aphex Twin en Squarepusher tot Philip Glass en glitchy soundtracks van films en games. In 2015 tekende GoGo Penguin bij het legendarische jazzlabel Blue Note Records, waarop ook hun meest recente werk genaamd ‘A Humdrum Star’ begin 2018 het levenslicht zag. In mei 2020 komt GoGo Penguin terug naar Amsterdam voor een concert in de grote zaal van Paradiso.

GoGo Penguin
Datum: Vrijdag 8 mei
Zaal: Paradiso
Zaal open: 19:00
Aanvang: 20:30

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek